Houtvoortstraat klinkt op zevende burendrink

Door Koen Daniëls op 30 augustus 2023, over deze onderwerpen: Sint-Gillis-Waas

“Beter een goede buur dan een verre neef”. Onder dat motto organiseerden Vlaams Volksvertegenwoordiger Koen Daniëls en zijn echtgenote Karolien 7 jaar geleden de eerste burendrink van de Houtvoortstraat in Sint-Gillis-Waas. 

Afgelopen zondagnamiddag en -avond klinkten bijna 70 bewoners van de Houtvoortstraat in de tuin van Daniëls en zijn echtgenote. Samen met de buren Pieter Achtergaele en Ilse de Munck zetten ze verschillende tenten. Geen overbodige luxe zo bleek, om een heftige regenbui te trotseren, maar ook een de stralende zon later op de middag. 

Zowel de 98-jarige buurvrouw Maria tekende present, maar ook enkele nagelnieuwe buren waren van de partij. Er werd tevens stilgestaan bij enkele buurtbewoners die het afgelopen jaar overleden.

De organisatoren voorzagen de drank en de nodige hapjes en de buren brachten zelf desserten mee wat leidde tot een uitgebreid buffet waar iedereen van kon genieten tot een stuk in de avond.

“We kijken al uit naar de volgende editie” klinkt het bij organisatoren en de bewoners van de Houtvoortstraat.

 

Lees ook het artikel dat hierover verscheen: Bewoners Houtvoortstraat brengen desserts mee naar buurtfeest, Het Nieuwsblad, 28 augustus 2023, online via https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230828_95619190

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is